Målare i Agnesberg

Annons:

Målare i Agnesberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Agnesberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Agnesberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Agnesberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Agnesberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Agnesberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Agnesberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Agnesberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Agnesberg.

Kf.Homeservice
Steken 2 A
424 38 AGNESBERG

Annons:

Kostnad för målare i Agnesberg

Pris och kostnad för målare i Agnesberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Agnesberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Agnesberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Agnesberg.

Målarfakta om Agnesberg

I Agnesberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Agnesberg:

Agnesberg är ett primärområde i stadsdelen Angered i norra Göteborg (före 1967 i Angereds kommun), tillhörande stadsdelsnämndsområdet Angered. Det är beläget vid E45 och Bergslagsbanan på Göta älvs östra strand.

Yta:
Invånarantal: 937, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Agnesberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Agnesberg.

I Agnesberg fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Agnesberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Agnesberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västra Götaland.