Målare i Västerfärnebo

Annons:

Målare i Västerfärnebo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Västerfärnebo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Västerfärnebo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Västerfärnebo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Västerfärnebo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Västerfärnebo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Västerfärnebo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Västerfärnebo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Västerfärnebo.

Bo Erikssons Sprutmåleri
Norrgärsbo 125
733 61 Västerfärnebo


Gersjö Data & Allservice
Norrål 132
733 61 Västerfärnebo

Annons:

Kostnad för målare i Västerfärnebo

Pris och kostnad för målare i Västerfärnebo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Västerfärnebo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Västerfärnebo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Västerfärnebo.

Målarfakta om Västerfärnebo

I Västerfärnebo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Västerfärnebo:

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Västerfärnebo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Västerfärnebo.

I Västerfärnebo fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Västerfärnebo. Om du ändå inte hittar någon målare i Västerfärnebo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.