Målare i Surahammar

Annons:

Målare i Surahammar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Surahammar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Surahammar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Surahammar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Surahammar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Surahammar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Surahammar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Surahammar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Surahammar.

Conny Grundström Måleri
Turbov. 19
735 34 SURAHAMMAR


JNS Transport & Hyresmaskiner AB
Energigatan
735 38 SURAHAMMAR

Annons:

Kostnad för målare i Surahammar

Pris och kostnad för målare i Surahammar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Surahammar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Surahammar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Surahammar.

Målarfakta om Surahammar

I Surahammar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Surahammar:

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Surahammar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Surahammar.

I Surahammar fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Surahammar. Om du ändå inte hittar någon målare i Surahammar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.