Målare i Skultuna

Annons:

Målare i Skultuna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skultuna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skultuna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skultuna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skultuna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skultuna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skultuna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skultuna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skultuna.

Långs Måleri
Östringby 125
726 92 SKULTUNA


Svedlunds Färg Och Måleri KB
Sösta 4
726 91 Skultuna


Henrik Lång Måleri AB
Östringby ÄLVKULLEN
726 92 SKULTUNARonny Bernt Mickael Ridderholt
Hagby

Annons:

Kostnad för målare i Skultuna

Pris och kostnad för målare i Skultuna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skultuna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skultuna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skultuna.

Målarfakta om Skultuna

I Skultuna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skultuna:

Skultuna är en tätort i Västerås kommun i Skultuna kommundel. Hydro, Skultuna Emballage, Foldy Pac Nordic och Skultuna Flexible är verksamma i Skultuna Cirka två kilometer söder om tätorten ligger Skultuna kyrka, och norr om tätorten finns stor logdans, Skultuna Lagårn.

Yta: 213,09 hektar
Invånarantal: 3133, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skultuna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skultuna.

I Skultuna fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skultuna. Om du ändå inte hittar någon målare i Skultuna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.