Målare i Skinnskatteberg

Annons:

Målare i Skinnskatteberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skinnskatteberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skinnskatteberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skinnskatteberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skinnskatteberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skinnskatteberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skinnskatteberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skinnskatteberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skinnskatteberg.

Prästgårdens Måleri
Bergstigen 2
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Kostnad för målare i Skinnskatteberg

Pris och kostnad för målare i Skinnskatteberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skinnskatteberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skinnskatteberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skinnskatteberg.

Målarfakta om Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skinnskatteberg:

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skinnskatteberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skinnskatteberg.

I Skinnskatteberg fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skinnskatteberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Skinnskatteberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.