Målare i Sala

Annons:

Målare i Sala - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sala som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sala. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sala som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sala för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sala som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sala

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sala vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sala.

Sala Måleri AB
Norrängsg. 20 A
733 38 SALA


Kai Enströms Måleri
Skälby 162
733 91 Sala


Häggkvist Måleri
Mickelsbo SVEABORG
733 91 Sala


Hytönens Måleri
Lundag. 3
733 36 SALA


Silverstadens Måleri AB
Väsbyg. 12
733 39 Sala


Johansson, Håkan
Johannisbäcksv. 6
733 36 SALA


Sandå Sverige AB
Fridhemsg. 31
733 39 Sala


Mpa Måleriproduktion I Västmanland AB
Bergg. 10
733 35 Sala


Stefan Persson Måleri, AB
Lärarstigen 15
733 40 Sala


Joel Erikssons Måleri AB
Josefsdalsv. 44
733 37 SalaLars-Åke Larsson i Sala AB
KålgårdsgJeas (Jonny Erikssons All Service)
Broddbo Mårtsbo 105


Monika Ann Björklund Mef
Marsg. 46
733 40 Sala

Annons:

Kostnad för målare i Sala

Pris och kostnad för målare i Sala kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sala. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sala kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sala.

Målarfakta om Sala

I Sala finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sala:

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sala om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sala.

I Sala fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sala. Om du ändå inte hittar någon målare i Sala som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.