Målare i Riddarhyttan

Annons:

Målare i Riddarhyttan - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Riddarhyttan som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Riddarhyttan. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Riddarhyttan som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Riddarhyttan för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Riddarhyttan som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Riddarhyttan

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Riddarhyttan vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Riddarhyttan.

Harald Eriksson
Hägernäs 408
730 91 Riddarhyttan

Annons:

Kostnad för målare i Riddarhyttan

Pris och kostnad för målare i Riddarhyttan kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Riddarhyttan. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Riddarhyttan kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Riddarhyttan.

Målarfakta om Riddarhyttan

I Riddarhyttan finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Riddarhyttan:

Riddarhyttan är en tätort i Skinnskattebergs kommun i nordvästra hörnet av Västmanlands län i Västmanland. Orten är belägen vid riksväg 68, och är en utpräglad bruksort. Man har en mycket lång tradition inom bergsbruk. Efter att den sista gruvan lades ned år 1979 är orten numera främst bostads- och serviceort.

Yta: 156,14 hektar
Invånarantal: 431, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Riddarhyttan om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Riddarhyttan.

I Riddarhyttan fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Riddarhyttan. Om du ändå inte hittar någon målare i Riddarhyttan som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.