Målare i Norberg

Annons:

Målare i Norberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Norberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Norberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Norberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Norberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Norberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Norberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Norberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Norberg.

Åke Höglunds Måleri AB
Mistelv. 7
738 31 NORBERG


Nybergs Måleri
Rosenstigen 26
738 34 Norberg


Peter Bergström Måleri AB
Fraggv. 33
738 91 NORBERG


Mnm Måleri
Polhemsv. 10
738 50 Norberg


Hjälpande Händer, Västmanland
Hedemorav. 108
738 91 NORBERG

Annons:

Kostnad för målare i Norberg

Pris och kostnad för målare i Norberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Norberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Norberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Norberg.

Målarfakta om Norberg

I Norberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Norberg:

Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Yta: 8,09 km2
Invånarantal: 4518, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Norberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Norberg.

I Norberg fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Norberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Norberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.