Målare i Kungsör

Annons:

Målare i Kungsör - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kungsör som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kungsör. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kungsör som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kungsör för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kungsör som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kungsör

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kungsör vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kungsör.

Kungsörs Byggnadsplåtslageri Och Industriservice
Lockmora 223
736 91 KUNGSÖR


JK Måleri AB
Åsg. 43
736 31 KUNGSÖR


Måleriakuten I Mälardalen AB
Stenby 123
736 92 Kungsör


Pettersson & Söner Måleri AB, Åke
Skillingeg. 3
736 32 Kungsör


Gott I Påsen Kungsör
Kungsg. 69 A
736 33 KUNGSÖR


Nk Måleri AB
Storg. 18
736 32 Kungsör


Hefrakt AB
Eddav. 11
736 36 Kungsör


Erland Rabbegård
Åsg. 7
736 31 KUNGSÖR

Annons:

Kostnad för målare i Kungsör

Pris och kostnad för målare i Kungsör kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kungsör. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kungsör kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kungsör.

Målarfakta om Kungsör

I Kungsör finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kungsör:

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kungsör om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kungsör.

I Kungsör fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kungsör. Om du ändå inte hittar någon målare i Kungsör som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.