Målare i Köping

Annons:

Målare i Köping - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Köping som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Köping. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Köping som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Köping för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Köping som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Köping

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Köping vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Köping.

Sjödoffs Bygg & Entreprenad AB
Maskinistg. 2 -A
731 36 Köping


B Roos Montage & Måleri AB
Rådjursstigen 9
731 43 KöpingForsberg o. Hansson Måleri AB
Arbmans


Allrikslund Winterpark
Schenströmsg. 4
731 43 Köping


Appelquists Måleri
Slånbärsstigen 7
731 43 Köping

Annons:

Kostnad för målare i Köping

Pris och kostnad för målare i Köping kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Köping. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Köping kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Köping.

Målarfakta om Köping

I Köping finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Köping:

Köping är en tätort i Västmanland och centralort i Köpings kommun i Västmanlands län. Orten är belägen vid västra Mälaren. Köping har en insjöhamn. Köping har Sveriges näst största insjöhamn och är ett regionalt centrum. Det finns också en betydande tillverkningsindustri då både Volvo, Sandvik AB och Yara är företag i Köping.

Yta: 11,86 km2
Invånarantal: 17743, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Köping om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Köping.

I Köping fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Köping. Om du ändå inte hittar någon målare i Köping som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.