Målare i Kolsva

Annons:

Målare i Kolsva - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kolsva som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kolsva. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kolsva som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kolsva för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kolsva som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kolsva

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kolsva vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kolsva.

Eson Måleri & Kakel AB
Skogbyn 2
731 15 KOLSVA


Thell Målerifirma, Leif
Stationsv. 21
731 11 KOLSVA


Kubas Kvalitet
Olstorpsv. 4
731 12 Kolsva

Annons:

Kostnad för målare i Kolsva

Pris och kostnad för målare i Kolsva kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kolsva. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kolsva kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kolsva.

Målarfakta om Kolsva

I Kolsva finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kolsva:

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kolsva om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kolsva.

I Kolsva fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kolsva. Om du ändå inte hittar någon målare i Kolsva som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.