Målare i Kolbäck

Annons:

Målare i Kolbäck - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kolbäck som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kolbäck. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kolbäck som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kolbäck för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kolbäck som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kolbäck

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kolbäck vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kolbäck.

Målarglädje I Sverige AB
Herrevadsv. 4
734 51 KOLBÄCK


Swerenovering
Ribbholmsslingan 7
734 93 KOLBÄCK

Annons:

Kostnad för målare i Kolbäck

Pris och kostnad för målare i Kolbäck kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kolbäck. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kolbäck kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kolbäck.

Målarfakta om Kolbäck

I Kolbäck finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kolbäck:

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kolbäck om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kolbäck.

I Kolbäck fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kolbäck. Om du ändå inte hittar någon målare i Kolbäck som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.