Målare i Hallstahammar

Annons:

Målare i Hallstahammar - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hallstahammar som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hallstahammar. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hallstahammar som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hallstahammar för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hallstahammar som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hallstahammar

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hallstahammar vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hallstahammar.

Målarkarlsson i Hallstahammar AB
Bergsv. 1
734 30 Hallstahammar


Kolbäcks Måleriservice AB
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR


Sandå Sverige AB
Barnängsg. 22
734 35 HALLSTAHAMMAR


Skogmans Måleri AB
Pilg. 12
734 31 HALLSTAHAMMAR


Peltonens Underhåll
Ekeby 18
734 92 Hallstahammar


Bergets Allservice
Mog. 80
734 36 Hallstahammar


Claes Anderssons Måleri AB
Hans von Kantzows v. 50
734 40 HALLSTAHAMMAR

Annons:

Kostnad för målare i Hallstahammar

Pris och kostnad för målare i Hallstahammar kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hallstahammar. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hallstahammar kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hallstahammar.

Målarfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hallstahammar:

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hallstahammar om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hallstahammar.

I Hallstahammar fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hallstahammar. Om du ändå inte hittar någon målare i Hallstahammar som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.