Målare i Fagersta

Annons:

Målare i Fagersta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fagersta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fagersta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fagersta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fagersta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fagersta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fagersta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fagersta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fagersta.

Andersson & Söner, Måleri AB
Kristiansbergsv. 19
737 30 FAGERSTA


Damlins Måleri AB
Skördev. 29
737 44 Fagersta


Karlström, Stig Arne
Hagav. 10
737 33 Fagersta


Målerifirma Anders Gustafsson
Uddeholmsv. 3 A
737 32 FAGERSTA


Måleriaktiebolaget Gösta Andersson & Söner
Kristiansbergsv. 19
737 30 FAGERSTA


Fredrik Janssons Måleri AB
Vilhelminav. 4
737 40 Fagersta


Niklas Hjertqvist Måleri & Byggnadsvård AB
Bellisv. 15
737 44 Fagersta


Björklunds Måleri
Ringv. 12
737 41 FAGERSTA


Björnes Färg & Måleri AB
Bergslagsv. 21
737 32 FAGERSTA

Annons:

Kostnad för målare i Fagersta

Pris och kostnad för målare i Fagersta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fagersta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fagersta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fagersta.

Målarfakta om Fagersta

I Fagersta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fagersta:

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fagersta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fagersta.

I Fagersta fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fagersta. Om du ändå inte hittar någon målare i Fagersta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västmanland.