Målare i Timrå

Annons:

Målare i Timrå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Timrå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Timrå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Timrå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Timrå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Timrå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Timrå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Timrå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Timrå.

Winsa Måleri
Rödhakev. 6
861 34 Timrå


Backlund
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Stefans Tak & Fasad Måleri
Hovsmedsv. 12
861 34 Timrå


Lars Persson Måleri
Roseng. 13
861 34 Timrå

Annons:

Kostnad för målare i Timrå

Pris och kostnad för målare i Timrå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Timrå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Timrå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Timrå.

Målarfakta om Timrå

I Timrå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Timrå:

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Timrå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Timrå.

I Timrå fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Timrå. Om du ändå inte hittar någon målare i Timrå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.