Målare i Sundsvall

Annons:

Målare i Sundsvall - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sundsvall som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sundsvall. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sundsvall som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sundsvall för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sundsvall som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sundsvall

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sundsvall vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sundsvall.

Rt Anderssons Måleri AB - Kent Widell
S. Järnvägsg. 37
852 37 SUNDSVALL


Gisslins Måleri AB
Vikingav. 66
857 42 Sundsvall


Timrå Måleri AB
Hellbergsg. 17
856 31 SUNDSVALL


AB Qben Måleri
Ö. Radiog. 2 D
854 61 Sundsvall


Edebrant & Tägtströms Måleri AB
Borrv. 12
853 50 SUNDSVALL


Wallins Murteknik AB
Ö. Radiog. 2 E
854 61 Sundsvall


Kurmi I Sundsvall
Lundbov. 19 C
857 41 SUNDSVALL


Artistica
Ågatan 13
852 30 Sundsvall


Galleri Sinklar
Thuleg. 20
852 36 Sundsvall


Sandå Sundsvall AB
Ö. Långg. 25
852 36 Sundsvall


Granlo Måleri AB
Torsv. 37
857 41 SUNDSVALL


Flygande Huset Konst, bildterapi & Böcker
Klissv. 19
853 57 Sundsvall


MålarLeasa
Dalg. 7
852 37 SUNDSVALL

Annons:

Kostnad för målare i Sundsvall

Pris och kostnad för målare i Sundsvall kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sundsvall. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sundsvall kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sundsvall.

Målarfakta om Sundsvall

I Sundsvall finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sundsvall:

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sundsvall om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sundsvall.

I Sundsvall fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sundsvall. Om du ändå inte hittar någon målare i Sundsvall som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.