Målare i Sundsbruk

Annons:

Målare i Sundsbruk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sundsbruk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sundsbruk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sundsbruk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sundsbruk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sundsbruk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sundsbruk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sundsbruk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sundsbruk.

Nordenservice Sundsvall AB
Januariv. 5
863 35 Sundsbruk


Nord Team Rostskydds AB
Gustaf Gidlöfs v. 4
863 33 Sundsbruk


K.A Fix...it
Polarisv. 13
863 32 SUNDSBRUK

Annons:

Kostnad för målare i Sundsbruk

Pris och kostnad för målare i Sundsbruk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sundsbruk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sundsbruk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sundsbruk.

Målarfakta om Sundsbruk

I Sundsbruk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sundsbruk:

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sundsbruk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sundsbruk.

I Sundsbruk fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sundsbruk. Om du ändå inte hittar någon målare i Sundsbruk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.