Målare i Stöde

Annons:

Målare i Stöde - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stöde som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stöde. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stöde som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stöde för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stöde som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stöde

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stöde vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stöde.

Måleritjänst I Sundsvall, AB
Uslandsv. 42
860 13 STÖDE


Måleritjänst M. Högbom
Uslandsv. 42
860 13 STÖDE

Annons:

Kostnad för målare i Stöde

Pris och kostnad för målare i Stöde kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stöde. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stöde kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stöde.

Målarfakta om Stöde

I Stöde finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stöde:

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stöde om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stöde.

I Stöde fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stöde. Om du ändå inte hittar någon målare i Stöde som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.