Målare i Söråker

Annons:

Målare i Söråker - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Söråker som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Söråker. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Söråker som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Söråker för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Söråker som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Söråker

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Söråker vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Söråker.

Stefan Hellbergs Måleri AB
Kapellgränd 1
860 35 SöråkerRuslanas AB
Centrumv. 96Söråkers Måleri
N

Annons:

Kostnad för målare i Söråker

Pris och kostnad för målare i Söråker kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Söråker. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Söråker kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Söråker.

Målarfakta om Söråker

I Söråker finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Söråker:

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Söråker om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Söråker.

I Söråker fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Söråker. Om du ändå inte hittar någon målare i Söråker som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.