Målare i Sollefteå

Annons:

Målare i Sollefteå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sollefteå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sollefteå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sollefteå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sollefteå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sollefteå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sollefteå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sollefteå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sollefteå.

Strinne Bygg o. Snickeri
Västerstrinne 227
881 92 Sollefteå


Sandå
Nipan 51
881 52 Sollefteå


Skogströms Måleri
Remsleg. 17 J
881 50 Sollefteå


Skogströms Måleri AB
Remsleg. 17 J
881 50 SollefteåSandå Sundsvall AB
Soldatv. 2


J. JS Måleri
Nykarlebyv. 9
881 35 SOLLEFTEÅ


Pettersson Måleri AB
Storg. 107
881 40 SOLLEFTEÅ


Tlb Maskin O Måleri
Klovsta 231
881 93 SOLLEFTEÅ

Annons:

Kostnad för målare i Sollefteå

Pris och kostnad för målare i Sollefteå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sollefteå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sollefteå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sollefteå.

Målarfakta om Sollefteå

I Sollefteå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sollefteå:

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sollefteå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sollefteå.

I Sollefteå fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sollefteå. Om du ändå inte hittar någon målare i Sollefteå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.