Målare i Själevad

Annons:

Målare i Själevad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Själevad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Själevad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Själevad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Själevad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Själevad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Själevad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Själevad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Själevad.

Minoxo AB
Gålnässtrand 18
894 31 SJÄLEVAD

Annons:

Kostnad för målare i Själevad

Pris och kostnad för målare i Själevad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Själevad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Själevad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Själevad.

Målarfakta om Själevad

I Själevad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Själevad:

Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Själevad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Själevad.

I Själevad fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Själevad. Om du ändå inte hittar någon målare i Själevad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.