Målare i Överhörnäs

Annons:

Målare i Överhörnäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Överhörnäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Överhörnäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Överhörnäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Överhörnäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Överhörnäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Överhörnäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Överhörnäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Överhörnäs.

Noréns Måleri HB
Gälven 134
894 93 överhörnäs

Annons:

Kostnad för målare i Överhörnäs

Pris och kostnad för målare i Överhörnäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Överhörnäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Överhörnäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Överhörnäs.

Målarfakta om Överhörnäs

I Överhörnäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Överhörnäs:

Överhörnäs är en tätort i Örnsköldsviks kommun, en mil söder om staden Örnsköldsvik, nära E4:an.

Yta: 238,74 hektar
Invånarantal: 603, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Överhörnäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Överhörnäs.

I Överhörnäs fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Överhörnäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Överhörnäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.