Målare i Örnsköldsvik

Annons:

Målare i Örnsköldsvik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Örnsköldsvik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Örnsköldsvik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Örnsköldsvik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Örnsköldsvik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Örnsköldsvik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Örnsköldsvik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Örnsköldsvik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Örnsköldsvik.

Färgmagasinet AB
Viktoriaesplanaden 6
891 33 ÖRNSKÖLDSVIK


Renmarks Måleri AB
Gesällv. 5
891 41 örnsköldsvik


Westbergs Måleri AB
Floragränd 2
891 50 örnsköldsvik


Alf Åberg & Söner Måleri AB
Tranv. 18
891 40 ÖRNSKÖLDSVIK


Botnia Ytbehandling AB
Skortsedsv. 13
891 51 ÖRNSKÖLDSVIK


Nybergs Bygg & Måleri
Sjög. 1 A
891 60 ÖRNSKÖLDSVIK


Rj Rickard Johansson Måleri I Örnsköldsvik AB
Gullängesv. 32
891 43 örnsköldsvikAlf Åberg Måleri
Tranv


Strandberg Industri AB, Oscar
0660 - 29 90 70Lindqvist Bella Förvaltning AB
Björnav. 20
891 41 örnsköldsvik


Westbergs Måleri AB
Floragränd 2
891 50 örnsköldsvik


Li JiS Hemfix
Grävlingsv. 38
891 42 ÖRNSKÖLDSVIK

Annons:

Kostnad för målare i Örnsköldsvik

Pris och kostnad för målare i Örnsköldsvik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Örnsköldsvik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Örnsköldsvik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Örnsköldsvik.

Målarfakta om Örnsköldsvik

I Örnsköldsvik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Örnsköldsvik:

Örnsköldsvik är en tätort och centralort i Örnsköldsviks kommun i Västernorrlands län, i Nolaskogsområdet i landskapet Ångermanland och ligger vid Moälvens utlopp i Bottenhavet. Örnsköldsvik är en företagstät kommun med många internationella företag, stark företagandetradition och stort utvecklingsfokus.

Yta: 2 440,24 hektar
Invånarantal: 28991, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Örnsköldsvik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Örnsköldsvik.

I Örnsköldsvik fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Örnsköldsvik. Om du ändå inte hittar någon målare i Örnsköldsvik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.