Målare i Nordingrå

Annons:

Målare i Nordingrå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nordingrå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nordingrå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nordingrå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nordingrå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nordingrå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nordingrå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nordingrå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nordingrå.

Fru Melin
Ådal 108
870 30 NORDINGRÅ


Fasadmålarna Nordingrå HB
Körning 121
870 30 NORDINGRÅ

Annons:

Kostnad för målare i Nordingrå

Pris och kostnad för målare i Nordingrå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nordingrå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nordingrå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nordingrå.

Målarfakta om Nordingrå

I Nordingrå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nordingrå:

Nordingrå (äldre namn även Nordingråvallen) är en tätort i Kramfors kommun, Ångermanland och kyrkbyn i Nordingrå socken.

Yta: 64,85 hektar
Invånarantal: 306, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nordingrå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nordingrå.

I Nordingrå fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nordingrå. Om du ändå inte hittar någon målare i Nordingrå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.