Målare i Njurunda

Annons:

Målare i Njurunda - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Njurunda som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Njurunda. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Njurunda som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Njurunda för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Njurunda som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Njurunda

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Njurunda vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Njurunda.

Peter Andreassons Måleri, AB
Axv. 5
862 41 Njurunda


Njurunda Måleri AB
Guldv. 8
862 40 NJURUNDA


Mitt Måleri i Sundsvall
Coromantv. 16
862 40 NJURUNDA


Holmqvist Måleri
Pråmviken 171
862 96 Njurunda


C C Golv o. Måleriservice
Skedlov. 86
862 96 Njurunda


Sundsvalls Industrimålning AB
Svala 218
862 94 Njurunda

Annons:

Kostnad för målare i Njurunda

Pris och kostnad för målare i Njurunda kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Njurunda. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Njurunda kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Njurunda.

Målarfakta om Njurunda

I Njurunda finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Njurunda:

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Yta: 337 km2
Invånarantal: 13471, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Njurunda om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Njurunda.

I Njurunda fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Njurunda. Om du ändå inte hittar någon målare i Njurunda som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.