Målare i Näsåker

Annons:

Målare i Näsåker - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Näsåker som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Näsåker. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Näsåker som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Näsåker för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Näsåker som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Näsåker

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Näsåker vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Näsåker.

Roger Nilssons Måleri AB
Omsjö 108
880 30 NÄSÅKER

Annons:

Kostnad för målare i Näsåker

Pris och kostnad för målare i Näsåker kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Näsåker. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Näsåker kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Näsåker.

Målarfakta om Näsåker

I Näsåker finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Näsåker:

Näsåker är en tätort i Ådals-Lidens socken, Sollefteå kommun. Näsåker ligger efter Ångermanälven och nedanför samhället finns talrika fornlämningar och cirka 2 300 hällristningar i Nämforsen.

Yta: 97,87 hektar
Invånarantal: 513, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Näsåker om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Näsåker.

I Näsåker fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Näsåker. Om du ändå inte hittar någon målare i Näsåker som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.