Målare - Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden

Annons:

Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Moliden. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Moliden kan du ta kontakt med Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Moliden. Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson är ett av flera målerier i Moliden som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden.

Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson
Västeralnö 184
894 95 MOLIDEN
0660 - 912 62


Karta och vägbeskrivning till Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Moliden.

Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson
Västeralnö 184
894 95 MOLIDEN
0660 - 912 62

Annons:

Pris på målning i Moliden - Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson

pris för målning varierar mellan Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson och andra målare i Moliden så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Moliden samt i hela Västernorrland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Moliden.

Kommenterat om Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson i Moliden