Målare i Moliden

Annons:

Målare i Moliden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Moliden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Moliden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Moliden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Moliden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Moliden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Moliden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Moliden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Moliden.

Jim:S Måleri Jan Ivar Mårtensson
Västeralnö 184
894 95 MOLIDEN


Viklunds Villaservice
Musseronv. 38
894 95 MOLIDEN


Jims Måleri
Västeralnö 184
894 95 MOLIDEN

Annons:

Kostnad för målare i Moliden

Pris och kostnad för målare i Moliden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Moliden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Moliden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Moliden.

Målarfakta om Moliden

I Moliden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Moliden:

Moliden är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Mo socken, belägen vid Moälven cirka 2 mil väster om Örnsköldsvik. På 1500-talet anlades den första kvarnen vid ett tillopp till Moälven

Yta: 62,97 hektar
Invånarantal: 900, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Moliden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Moliden.

I Moliden fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Moliden. Om du ändå inte hittar någon målare i Moliden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.