Målare i Mellansel

Annons:

Målare i Mellansel - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Mellansel som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Mellansel. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Mellansel som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Mellansel för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Mellansel som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Mellansel

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Mellansel vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Mellansel.

Gottne Måleri, Gunnar Gustafsson
Gottne 108
895 95 MELLANSEL

Annons:

Kostnad för målare i Mellansel

Pris och kostnad för målare i Mellansel kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Mellansel. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Mellansel kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Mellansel.

Målarfakta om Mellansel

I Mellansel finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Mellansel:

Mellansel är en tätort i Ångermanland. Mellansel ligger omkring tre mil nordväst om Örnsköldsvik och invid Anundsjösjön. Orten ligger vid Stambanan genom övre Norrland. Vid Mellansel finns även Mellansels flygplats.

Yta: 232,80 hektar
Invånarantal: 827, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Mellansel om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Mellansel.

I Mellansel fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Mellansel. Om du ändå inte hittar någon målare i Mellansel som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.