Målare i Matfors

Annons:

Målare i Matfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Matfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Matfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Matfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Matfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Matfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Matfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Matfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Matfors.

Hällsjö Måleri
Hällsjö 448
864 91 Matfors


Anders Sjödins Måleri AB
Bryggarbacken 2
864 33 Matfors


Bgt Måleri, AB
Kornbodsv. 24
864 32 MATFORS


Byström, Thomas
Tallskogsv. 9 B
864 33 Matfors


Renström, Mattias
Havrev. 3
864 32 MATFORS

Annons:

Kostnad för målare i Matfors

Pris och kostnad för målare i Matfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Matfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Matfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Matfors.

Målarfakta om Matfors

I Matfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Matfors:

Matfors är en tätort i Sundsvalls kommun i Medelpad. Orten är belägen cirka 15 km väster om Sundsvall och ligger alldeles söder om tätorten Vattjom med Europaväg 14 (E 14) däremellan. Matfors har företag som sysslar med bland annat medicinsk-teknisk produktion. Vidare finns småföretag med service och verkstadsinriktning.

Yta: 324,72 hektar
Invånarantal: 3201, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Matfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Matfors.

I Matfors fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Matfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Matfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.