Målare i Ljustorp

Annons:

Målare i Ljustorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljustorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljustorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljustorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljustorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljustorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljustorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljustorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljustorp.

Målarcentrum i Sundsvall
Lagfors 411
861 93 Ljustorp

Annons:

Kostnad för målare i Ljustorp

Pris och kostnad för målare i Ljustorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljustorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljustorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljustorp.

Målarfakta om Ljustorp

I Ljustorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljustorp:

Ljustorp är kyrkbyn i Ljustorps socken och en småort i Timrå kommun, cirka 1,5 mil från Sundsvall-Timrå Airport och cirka 2 mil från Timrå tätort.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 185, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljustorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljustorp.

I Ljustorp fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljustorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljustorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.