Målare i Ljungaverk

Annons:

Målare i Ljungaverk - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljungaverk som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljungaverk. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljungaverk som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljungaverk för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljungaverk som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljungaverk

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljungaverk vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljungaverk.

Mats Strands Måleri och Fastighetsservice
Lill-jockesv. 5
840 10 Ljungaverk

Annons:

Kostnad för målare i Ljungaverk

Pris och kostnad för målare i Ljungaverk kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljungaverk. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljungaverk kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljungaverk.

Målarfakta om Ljungaverk

I Ljungaverk finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljungaverk:

Ljungaverk är en tätort i Ljungans dalgång, i Ånge kommun, Medelpad. Ljungaverk räknades under många år som en av de stora bruksorterna inom svensk kemisk industri då företaget KemaNobel hade en salpeterfabrik (Ljunga salpeter) på orten.

Yta: 283,05 hektar
Invånarantal: 885, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ljungaverk om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljungaverk.

I Ljungaverk fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljungaverk. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljungaverk som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.