Målare i Liden

Annons:

Målare i Liden - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Liden som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Liden. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Liden som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Liden för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Liden som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Liden

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Liden vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Liden.

Max Måleri
Anundgård 122
860 41 LIDEN

Annons:

Kostnad för målare i Liden

Pris och kostnad för målare i Liden kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Liden. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Liden kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Liden.

Målarfakta om Liden

I Liden finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Liden:

Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Yta: 64,78 hektar
Invånarantal: 254, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Liden om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Liden.

I Liden fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Liden. Om du ändå inte hittar någon målare i Liden som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.