Målare i Kramfors

Annons:

Målare i Kramfors - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kramfors som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kramfors. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kramfors som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kramfors för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kramfors som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kramfors

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kramfors vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kramfors.

Mickes Måleri i Ådalen AB
Gränsg. 6
872 30 KRAMFORS


Dynäs Måleri Nordsjö Idé & Design
Gränsg. 14
872 30 KRAMFORS


Skenders Måleri
Ö. Ödsg. 1
872 36 KRAMFORS


Gustavsson Måleri i Kramfors AB, Hubert
Rosenbäcksv. 6
872 91 Kramfors


Ivan Hägglunds Måleri AB
Solv. 24
872 33 Kramfors

Annons:

Kostnad för målare i Kramfors

Pris och kostnad för målare i Kramfors kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kramfors. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kramfors kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kramfors.

Målarfakta om Kramfors

I Kramfors finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kramfors:

Kramfors är en tätort i Gudmundrå distrikt i Ångermanland och centralort i Kramfors kommun, Västernorrlands län. Orten är belägen vid Ångermanälvens västra strand, utmed Ådalen, och genomkorsas av Riksväg 90 och Ådalsbanan.

Yta: 733,85 hektar
Invånarantal: 5990, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kramfors om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kramfors.

I Kramfors fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kramfors. Om du ändå inte hittar någon målare i Kramfors som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.