Målare i Kovland

Annons:

Målare i Kovland - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kovland som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kovland. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kovland som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kovland för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kovland som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kovland

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kovland vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kovland.

YSAB-Ytbehandling i Skandinavien AB
Säter 147
860 25 Kovland

Annons:

Kostnad för målare i Kovland

Pris och kostnad för målare i Kovland kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kovland. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kovland kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kovland.

Målarfakta om Kovland

I Kovland finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kovland:

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kovland om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kovland.

I Kovland fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kovland. Om du ändå inte hittar någon målare i Kovland som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.