Målare i Junsele

Annons:

Målare i Junsele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Junsele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Junsele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Junsele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Junsele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Junsele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Junsele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Junsele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Junsele.

Norrlands Industriservice I Junsele AB
Sågv. 34
880 37 Junsele

Annons:

Kostnad för målare i Junsele

Pris och kostnad för målare i Junsele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Junsele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Junsele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Junsele.

Målarfakta om Junsele

I Junsele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Junsele:

Junsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Junsele socken. Länsväg 346 börjar i Junsele och går mot nordväst till Hoting. Riksväg 90 passerar genom orten från Sollefteå mot Åsele.

Yta: 250,95 hektar
Invånarantal: 895, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Junsele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Junsele.

I Junsele fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Junsele. Om du ändå inte hittar någon målare i Junsele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.