Målare i Helgum

Annons:

Målare i Helgum - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Helgum som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Helgum. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Helgum som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Helgum för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Helgum som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Helgum

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Helgum vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Helgum.

Bygger Nu I Sverige AB
Mo 142
882 93 Helgum

Annons:

Kostnad för målare i Helgum

Pris och kostnad för målare i Helgum kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Helgum. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Helgum kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Helgum.

Målarfakta om Helgum

I Helgum finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Helgum:

Helgum är en småort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Helgums socken. Här ligger Helgums kyrka.

Yta: 41 hektar
Invånarantal: 150, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Helgum om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Helgum.

I Helgum fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Helgum. Om du ändå inte hittar någon målare i Helgum som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.