Målare i Härnösand

Annons:

Målare i Härnösand - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Härnösand som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Härnösand. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Härnösand som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Härnösand för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Härnösand som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Härnösand

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Härnösand vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Härnösand.

Ekebjörk Måleri AB
G. Karlebyv. 17 D
871 33 Härnösand


Westerlunds Måleri AB
Roslingsv. 5
871 40 Härnösand


De-Teknik KB
V. Ringv. 58
871 52 HÄRNÖSANDHernö Måleri AB
Kapellsberg 102Mb Norrland, AB
Industrig


Synintryck, Staffan Westerlund
Strengbergsg. 7
871 33 Härnösand


Måleri Teknik i Norrland
Krukmakarg. 3 A
871 45 HÄRNÖSAND


Öbacka Måleri AB
Storg. 44
871 30 HÄRNÖSAND


Församlingen
Ådalsv. 15
871 52 HÄRNÖSAND


Fobta AB
Nybrog. 10
871 31 Härnösand


Anti-Corrosion AB
Kattastrand
871 65 HÄRNÖSAND


Östmans Måleri & Lack
Industrig. 12
871 53 Härnösand

Annons:

Kostnad för målare i Härnösand

Pris och kostnad för målare i Härnösand kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Härnösand. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Härnösand kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Härnösand.

Målarfakta om Härnösand

I Härnösand finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Härnösand:

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Härnösand om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Härnösand.

I Härnösand fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Härnösand. Om du ändå inte hittar någon målare i Härnösand som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.