Målare i Fränsta

Annons:

Målare i Fränsta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fränsta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fränsta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fränsta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fränsta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fränsta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fränsta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fränsta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fränsta.

Ålunds Måleri & Entreprenad AB
Marktjärnsg. 8
840 12 Fränsta

Annons:

Kostnad för målare i Fränsta

Pris och kostnad för målare i Fränsta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fränsta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fränsta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fränsta.

Målarfakta om Fränsta

I Fränsta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fränsta:

Fränsta är tätort i Ånge kommun, Medelpad och kyrkbyn i Torps socken. Orten ligger vid Torpsjön i Ljungans dalgång. Både E14 och järnvägen mellan Sundsvall och Östersund med bland annat Mittnabotåget passerar samhället. I närheten av orten ligger Sveriges geografiska mittpunkt, Flataklocken.

Yta: 230,12 hektar
Invånarantal: 1256, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Fränsta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fränsta.

I Fränsta fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fränsta. Om du ändå inte hittar någon målare i Fränsta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.