Målare i Fagervik

Annons:

Målare i Fagervik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Fagervik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Fagervik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Fagervik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Fagervik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Fagervik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Fagervik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Fagervik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Fagervik.

E&D Måleri AB
N. Fagerviksv. 43
860 32 Fagervik

Annons:

Kostnad för målare i Fagervik

Pris och kostnad för målare i Fagervik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Fagervik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Fagervik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Fagervik.

Målarfakta om Fagervik

I Fagervik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Fagervik:

Fagervik är en bruksort i Timrå kommun inom den norra delen av tätorten Timrå. Avståndet till Vivsta (Timrå centrum) är 5 kilometer. Från den lilla hamnen Skälarö Brygga kan man se två öar, Gistaholmarna, som är populära dagsresemål.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Fagervik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Fagervik.

I Fagervik fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Fagervik. Om du ändå inte hittar någon målare i Fagervik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.