Målare i Edsele

Annons:

Målare i Edsele - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Edsele som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Edsele. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Edsele som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Edsele för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Edsele som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Edsele

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Edsele vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Edsele.

Laxvik Måleri & Tantra AB
Ramneå 152
880 41 EDSELE

Annons:

Kostnad för målare i Edsele

Pris och kostnad för målare i Edsele kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Edsele. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Edsele kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Edsele.

Målarfakta om Edsele

I Edsele finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Edsele:

Edsele är kyrkbyn i Edsele socken och en småort i Sollefteå kommun, beläget vid Faxälven. I byn finns Edsele kyrka, en mataffär och en obemannad bensinmack.

Yta: 49 hektar
Invånarantal: 137, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Edsele om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Edsele.

I Edsele fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Edsele. Om du ändå inte hittar någon målare i Edsele som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.