Målare i Domsjö

Annons:

Målare i Domsjö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Domsjö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Domsjö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Domsjö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Domsjö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Domsjö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Domsjö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Domsjö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Domsjö.

Jonnie J Måleri
Säterv. 3 B
892 50 Domsjö


Johansson, Jonnie
Bagges v. 14 A
892 43 Domsjö


I Berglunds Allservice
Lertagsv. 12
892 34 Domsjö


Måleritjänst
Nybyggarev. 10
892 43 Domsjö

Annons:

Kostnad för målare i Domsjö

Pris och kostnad för målare i Domsjö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Domsjö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Domsjö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Domsjö.

Målarfakta om Domsjö

I Domsjö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Domsjö:

Domsjö är en gammal by i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun och ett bostadsområde i Örnsköldsviks tätort. Domsjö ligger på södra sidan av Örnsköldsviksfjärden alldeles utanför Moälvens utlopp.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Domsjö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Domsjö.

I Domsjö fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Domsjö. Om du ändå inte hittar någon målare i Domsjö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.