Målare i Docksta

Annons:

Målare i Docksta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Docksta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Docksta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Docksta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Docksta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Docksta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Docksta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Docksta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Docksta.

Wiberg Målerifirma, P J
Sätra 133
870 33 Docksta

Annons:

Kostnad för målare i Docksta

Pris och kostnad för målare i Docksta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Docksta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Docksta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Docksta.

Målarfakta om Docksta

I Docksta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Docksta:

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Docksta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Docksta.

I Docksta fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Docksta. Om du ändå inte hittar någon målare i Docksta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.