Målare i Bredbyn

Annons:

Målare i Bredbyn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bredbyn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bredbyn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bredbyn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bredbyn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bredbyn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bredbyn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bredbyn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bredbyn.

Tellströms Måleriservice
Hädanberg 129
895 93 Bredbyn

Annons:

Kostnad för målare i Bredbyn

Pris och kostnad för målare i Bredbyn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bredbyn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bredbyn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bredbyn.

Målarfakta om Bredbyn

I Bredbyn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bredbyn:

Bredbyn är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Orten ligger vid Moälven cirka 40 km nordväst om Örnsköldsvik och cirka 10 kilometer väster om Mellansel. Namnet skrevs år 1535 Breby och år 1542 Bredbyn.

Yta: 234,33 hektar
Invånarantal: 1186, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bredbyn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bredbyn.

I Bredbyn fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bredbyn. Om du ändå inte hittar någon målare i Bredbyn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.