Målare i Bonässund

Annons:

Målare i Bonässund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bonässund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bonässund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bonässund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bonässund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bonässund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bonässund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bonässund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bonässund.

Okänd användare
Styrmansv. 11
891 78 Bonässund

Annons:

Kostnad för målare i Bonässund

Pris och kostnad för målare i Bonässund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bonässund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bonässund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bonässund.

Målarfakta om Bonässund

I Bonässund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bonässund:

Bonässund, även kallat Bonäset, ligger i Örnsköldsviks kommun, i gamla Arnäs landskommun, i Västernorrlands län. Orten ligger på 7 kilometers avstånd från Örnsköldsviks centrum, invid Bonässundet som står i förbindelse med Havsfjärden. Närmaste ort västerut är Järved och småorten Bodum österut.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Bonässund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bonässund.

I Bonässund fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bonässund. Om du ändå inte hittar någon målare i Bonässund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.