Målare i Bjästa

Annons:

Målare i Bjästa - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bjästa som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bjästa. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bjästa som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bjästa för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bjästa som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bjästa

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bjästa vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bjästa.

Bjästa Färg & Måleri AB
Nätrag. 5
893 30 Bjästa


Eriksson, Bertil
Nätrag. 54
893 31 BJÄSTA


MålarN Tomas
Förnätrag. 9
893 30 Bjästa

Annons:

Kostnad för målare i Bjästa

Pris och kostnad för målare i Bjästa kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bjästa. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bjästa kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bjästa.

Målarfakta om Bjästa

I Bjästa finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bjästa:

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bjästa om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bjästa.

I Bjästa fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bjästa. Om du ändå inte hittar någon målare i Bjästa som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.