Målare i Bispgården

Annons:

Målare i Bispgården - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bispgården som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bispgården. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bispgården som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bispgården för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bispgården som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bispgården

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bispgården vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bispgården.

Tml Byggeri
Sundsvallsv. 3
840 73 Bispgården

Annons:

Kostnad för målare i Bispgården

Pris och kostnad för målare i Bispgården kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bispgården. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bispgården kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bispgården.

Målarfakta om Bispgården

I Bispgården finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bispgården:

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bispgården om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bispgården.

I Bispgården fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bispgården. Om du ändå inte hittar någon målare i Bispgården som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.