Målare i Bergeforsen

Annons:

Målare i Bergeforsen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bergeforsen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bergeforsen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bergeforsen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bergeforsen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bergeforsen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bergeforsen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bergeforsen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bergeforsen.

Persson, Hans Göran
Lundev. 51
861 39 BERGEFORSEN


Göran Persson Måleri
Lundev. 51
861 39 BERGEFORSEN


Måleri H. Dahlin
Kvistv. 9
861 38 Bergeforsen

Annons:

Kostnad för målare i Bergeforsen

Pris och kostnad för målare i Bergeforsen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bergeforsen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bergeforsen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bergeforsen.

Målarfakta om Bergeforsen

I Bergeforsen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bergeforsen:

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bergeforsen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bergeforsen.

I Bergeforsen fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bergeforsen. Om du ändå inte hittar någon målare i Bergeforsen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.