Målare i Ånge

Annons:

Målare i Ånge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ånge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ånge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ånge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ånge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ånge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ånge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ånge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ånge.

Lögdahl Bygg & Måleri AB
Ängsv. 1
841 32 ånge


KB:s Tak & Fasadmålning AB
Albyv. 26
841 31 ÅNGE

Annons:

Kostnad för målare i Ånge

Pris och kostnad för målare i Ånge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ånge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ånge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ånge.

Målarfakta om Ånge

I Ånge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ånge:

Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Yta: 359,80 hektar
Invånarantal: 2872, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ånge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ånge.

I Ånge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ånge. Om du ändå inte hittar någon målare i Ånge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.