Målare i Alnö

Annons:

Målare i Alnö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Alnö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Alnö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Alnö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Alnö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Alnö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Alnö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Alnö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Alnö.

Alviks Entreprenad, AB
Fockv. 17
865 31 ALNÖ


Alnö Måleri
Vibacksv. 41
865 91 ALNÖ


Widéns Måleri
070 - 588 30 68Kåen Måleri
Räbbmog. 17
865 32 Alnö


JZ Måleri
Krokviksv. 5
865 92 Alnö


Alnö Bygg & Måleri
Vibacksv. 41
865 91 ALNÖ

Annons:

Kostnad för målare i Alnö

Pris och kostnad för målare i Alnö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Alnö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Alnö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Alnö.

Målarfakta om Alnö

I Alnö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Alnö:

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Alnö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Alnö.

I Alnö fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Alnö. Om du ändå inte hittar någon målare i Alnö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Västernorrland.